Informacion: Konsultohuni me politikën tonë të privatësisë. Kjo faqe interneti nuk është pjesë e një agjencie zyrtare qeveritare dhe nuk lëshon karta jeshile, por vetëm informacion.

USA

GREEN CARD | SHTETET E BASHKUARA

Politika e privatësisë

Ne jemi një faqe informacioni për Kartën e Gjelbër Amerikane. Ne nuk ofrojmë asnjë shërbim online dhe nuk kemi një formular regjistrimi në faqe. Formulari i vetëm në faqe është formulari ynë i kontaktit .

Mbledhja e informacionit në sit

Këtu është lista e informacioneve personale që mund të mblidhen në faqen tonë:

Periudha e ruajtjes së të dhënave

Të dhënat e mbledhura fshihen rregullisht, kjo do të thotë se ne nuk mbajmë asnjë përmbajtje emaili që na është dërguar për më shumë se një muaj. Ne nuk kemi përdorim marketingu të të dhënave të navigimit.

Përditësimi i informacionit të ruajtur: Ju lutemi na tregoni nëse dëshironi që informacioni personal që mbajmë për ju të korrigjohet ose përditësohet gjatë periudhës së ruajtjes së tij.

Siguria e të dhënave tuaja personale

Ne marrim masa paraprake teknike për të parandaluar vjedhjen e informacionit personal që gjendet në bazën tonë të të dhënave gjatë periudhës së ruajtjes së tij, edhe nëse është i kufizuar. Ne do të ruajmë të gjitha informacionet personale të transmetuara në serverët tanë të sigurt.

Ju e pranoni idenë se dërgimi i informacionit nëpërmjet internetit në përgjithësi nuk është shumë i sigurt. Është pothuajse e pamundur për ne të garantojmë sigurinë e plotë të të dhënave tuaja të transmetuara.

Të drejtat tuaja në lidhje me të dhënat personale

Ju keni të drejtë të na kërkoni t’ju ofrojmë çdo informacion personal që kemi për ju; Ky transmetim mund të bëhet me paraqitjen e vërtetimit të identitetit tuaj (fotokopje e vërtetuar e pasaportës + faturë që tregon adresën tuaj personale).

Përditësimi i kësaj politike të privatësisë

Ne e përditësojmë rregullisht këtë politikë. Është e nevojshme të kontrolloni këtë faqe kur përdorni faqen për ndryshime në privatësinë e të dhënave personale.

Lidhje kontekstuale me faqet e internetit të palëve të treta

Faqja jonë e internetit përmban lidhje hiperteksti që çojnë në faqet e internetit të palëve të treta. Ne nuk kemi asnjë kontroll mbi këto sajte dhe nuk jemi përgjegjës për politikat e tyre të privatësisë ose praktikat e tyre të biznesit ose marketingut. Këto lidhje nuk përfshijnë përgjegjësinë tonë në asnjë mënyrë.