Informacion: Konsultohuni me politikën tonë të privatësisë. Kjo faqe interneti nuk është pjesë e një agjencie zyrtare qeveritare dhe nuk lëshon karta jeshile, por vetëm informacion.

USA

GREEN CARD | SHTETET E BASHKUARA

Njoftimet ligjore të faqes

Redaktori i faqes

Green-card-usa.net është një faqe interneti informacioni mbi kartën e rezidentit të përhershëm në Shtetet e Bashkuara. Faqja është publikuar nga një kompani private e regjistruar në Maltë brenda komunitetit evropian.

Faqja e internetit dhe kompania operuese janë të pavarura nga çdo administratë publike. Ata nuk kanë asnjë lidhje me administratën amerikane. Green-card-usa.net është një portal informacioni në ueb i cili synon të informojë përdoruesit e internetit. Faqja e internetit dhe kompania operuese nuk ofrojnë asnjë shërbim tregtar online.

Faqja e internetit green-card-usa.net përmban lidhje të ndryshme reklamash hiperteksti që mund t’i çojnë përdoruesit e internetit në faqet e internetit të palëve të treta. Kompania operuese e faqes Green-card-usa.net nuk ka asnjë lidhje dhe nuk ka kontroll mbi këto sajte të palëve të treta. Ne nuk jemi përgjegjës për politikat e tyre të privatësisë ose praktikat e biznesit.

Personi përgjegjës për publikimin e faqes Green-card-usa.net është Z. Kevin Jordan. Për të na kontaktuar duhet të përdorni formularin e kontaktit .

Pritja e faqes Green-card-usa.net

Faqja e internetit është pritur nga kompania OVH, selia e së cilës ndodhet në Roubaix në Francë. OVH është një kompani e regjistruar në regjistrin e kompanive Lille Métropole me numrin B424 761 419.

Përpunimi i të dhënave personale

Ne nuk mbledhim asnjë të dhënë personale përmes një formulari në internet në faqen e internetit Green-card-usa.net. Procesi i vetëm i regjistrimit të informacionit personal të vizitorit të faqes ka të bëjë me skedarët e navigimit. Vizitori mund të bllokojë vetë përdorimin e skedarëve të navigimit në shfletuesin e tij të internetit. Ai gjithashtu ka të drejtë të aksesojë, modifikojë, korrigjojë dhe fshijë këto të dhëna. Për të ushtruar këtë të drejtë, ai mund të na kontaktojë duke përdorur formularin e kontaktit .