Informacion: Konsultohuni me politikën tonë të privatësisë. Kjo faqe interneti nuk është pjesë e një agjencie zyrtare qeveritare dhe nuk lëshon karta jeshile, por vetëm informacion.

USA

GREEN CARD | SHTETET E BASHKUARA

Lotaria e Kartës së Gjelbër në 2024

Shorti i shortit të Kartonit të Gjelbër bëhet vetëm një herë në vit. Ka dy mënyra për të përcaktuar vitin e lotarisë:

Çfarë është Lotaria e Kartonit të Gjelbër 2024?

Lotaria e Kartonit të Gjelbër 2024 quhet më shpesh si shorti vjetor që zhvillohet gjatë vitit 2024. Ky short bëhet një herë në vit dhe lejon më shumë se 50,000 shtetas të huaj të fitojnë të drejtën për të aplikuar për një Karton jeshil sipas Programit të Vizave të Shumëllojshmërisë së Shteteve të Bashkuara.

Kur zhvillohet shorti i Kartonit Jeshil për vitin 2024?

Regjistrimet përfundimtare për shortin e 2024 do të bëhen në tetor 2024. Datat e sakta publikohen paraprakisht. Çdo vit :

Cilat janë rezultatet e shortit të Kartonit të Gjelbër 2024?

Rezultatet e tërheqjes së Kartonit të Gjelbër publikohen çdo vit afërsisht 6 muaj pas shortit që zhvillohet në nëntor. Rezultatet e shortit që do të zhvillohet në vitin 2024 do të publikohen online nga maji 2025.

Si të regjistroheni për lotarinë e Kartonit të Gjelbër 2024?

Regjistrimi për lotarinë e Kartës së Gjelbër të SHBA-së bëhet tërësisht online. Merrni pjesë në këtë llotari vjetore duke u regjistruar online në vetëm pak minuta duke klikuar në formularin online . Procesi zgjat vetëm disa minuta.

Cilat janë hapat e ardhshëm për fituesit e lotarisë?

Më pas, fituesit e lotarisë duhet të marrin një vizë Diversiteti. Hapat e mëtejshëm të procedurës janë:

Kartoni jeshil dhe viza janë dokumente të ndryshme. Marrja e një vize diversiteti është një nga hapat për të marrë një karton jeshil.