Informacion: Konsultohuni me politikën tonë të privatësisë. Kjo faqe interneti nuk është pjesë e një agjencie zyrtare qeveritare dhe nuk lëshon karta jeshile, por vetëm informacion.

USA

GREEN CARD | SHTETET E BASHKUARA

Lotaria e Kartonit të Gjelbër në 2025

Shorti i shortit të Kartonit të Gjelbër bëhet vetëm një herë në vit. Shumica e kandidatëve të shortit i japin emrin Green Card Lottery 2025 shortit që do të zhvillohet në vitin 2025.

Çfarë është Lotaria e Kartonit të Gjelbër 2025?

Lotaria e Kartonit Jeshil 2025 quhet shorti që zhvillohet gjatë vitit 2025. Ky short vjetor lejon më shumë se 50,000 shtetas të huaj të fitojnë një Karton jeshil si pjesë e Programit të Vizave të Shumëllojshmërisë së Shteteve të Bashkuara.

Kur do të zhvillohet shorti i Kartonit të Gjelbër në 2025?

Regjistrimet për të marrë pjesë në shortin e 2025 mbyllen në fillim të nëntorit 2025. Ju gjithashtu mund të merrni pjesë tashmë në shortin e Kartonit të Gjelbër 2024 .

Cilat janë rezultatet e shortit të Kartonit të Gjelbër 2025?

Rezultatet e tërheqjes së Kartonit të Gjelbër publikohen çdo vit afërsisht 6 muaj pas shortit që zhvillohet në nëntor. Rezultatet e shortit të shortit që do të zhvillohet në vitin 2025 do të publikohen online nga maji 2026.

Rezultatet e shortit të vizave të shumëllojshmërisë 2025 të nëntorit 2023 do të jenë të disponueshme në internet më 4 maj 2024.

Si të regjistroheni për lotarinë e Kartonit të Gjelbër 2025?

Regjistrimi për lotarinë e Kartës së Gjelbër të SHBA-së bëhet tërësisht online. Merrni pjesë në këtë llotari vjetore duke u regjistruar online në vetëm pak minuta duke klikuar në formularin online . Procesi zgjat vetëm disa minuta.

Cilat janë hapat e ardhshëm për fituesit e lotarisë?

Më pas, fituesit e lotarisë duhet të marrin një vizë Diversiteti. Hapat e mëtejshëm të procedurës janë:

Kartoni jeshil dhe viza janë dokumente të ndryshme. Marrja e një vize diversiteti është një nga hapat për të marrë një karton jeshil.