Informacion: Konsultohuni me politikën tonë të privatësisë. Kjo faqe interneti nuk është pjesë e një agjencie zyrtare qeveritare dhe nuk lëshon karta jeshile, por vetëm informacion.

USA

GREEN CARD | SHTETET E BASHKUARA

Formulari për të na kontaktuar

Ne jemi një faqe private e lajmeve në internet. Qëllimi ynë i vetëm është të informojmë përdoruesit e internetit. Ne nuk ofrojmë asnjë shërbim shtesë. Ne nuk ofrojmë asnjë proces për marrjen e Kartonit Jeshil, as ndonjë shërbim të lidhur me një proces administrativ.

Ne nuk jemi në asnjë mënyrë të lidhur me administratën amerikane, apo me ndonjë administratë tjetër. Ne nuk jemi në gjendje të ofrojmë mbështetje për një procedurë të kryer në një faqe zyrtare ose në një faqe private për asistencë me formalitetet administrative.

Për çdo pyetje në lidhje me dosjen tuaj të Kartonit të Gjelbër, mund të vizitoni https://dvprogram.state.gov/.

Faqja jonë e internetit përmban hiperlidhje të ndryshme me faqet e internetit të palëve të treta. Ne nuk kemi asnjë lidhje ose kontroll mbi këto sajte dhe nuk jemi përgjegjës për politikat e tyre të privatësisë ose praktikat e biznesit.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.