Informacion: Konsultohuni me politikën tonë të privatësisë. Kjo faqe interneti nuk është pjesë e një agjencie zyrtare qeveritare dhe nuk lëshon karta jeshile, por vetëm informacion.

USA

GREEN CARD | SHTETET E BASHKUARA

Specifikat e fotos për Kartonin e Gjelbër

Gjatë procesit të marrjes së Kartonit Jeshil, aplikanti duhet të sigurojë një letërnjoftim me foto. Formati i kësaj fotoje është specifik.Ka disa rregulla të detyrueshme që duhen respektuar në mënyrë që fotografia të mos refuzohet.

Cilat janë rregullat kryesore në lidhje me fotografinë?

Rregullat kryesore që duhen ndjekur për foton e Kartonit të Gjelbër janë si më poshtë:

  1. Formati i fotos
  2. Mosha e fotos
  3. Pozicioni i kokës në foto
  4. Sfondi i goditjes
  5. Çfarë mund të vishni në foto?

Cili është formati i fotografisë për Kartonin e Gjelbër?

Fotografia në versionin dixhital duhet të jetë një skedar JPEG. Madhësia minimale e fotografisë duhet të jetë së paku 600 piksel me 600 piksel dhe të paktën 54 kb.

Sa vjeç mund të jetë fotografia?

Fotografia e dorëzuar për të marrë Kartonin Jeshil nuk duhet të jetë më e vjetër se 6 muaj. Kjo i lejon Departamentit Amerikan të Shtetit të sigurojë që fotografia të përputhet me fytyrën e aplikantit. Ky rregull është imperativ dhe duhet marrë shumë seriozisht. Fotografia vërtetohet përfundimisht gjatë intervistës përfundimtare të Kartonit të Gjelbër .

Çfarë pozicioni duhet të jetë koka në foto?

Kandidati duhet të ketë një shprehje neutrale të fytyrës dhe të mos buzëqeshë. Fytyra e tyre duhet të jetë plotësisht e dukshme dhe në qendër të fotos. Kandidati duhet të jetë përballë kamerës dhe koka e tij duhet të përfaqësojë 60% të lartësisë totale të fotografisë. Sytë e tij duhet të jenë të hapur.

Si duhet të duket sfondi i shkrepjes?

Sfondi i fotografisë duhet të jetë një ngjyrë e fortë, e qartë dhe pa asnjë hije. Ngjyra e sfondit mund të jetë e bardhë ose e bardhë.

A mund të mbajmë syze apo vello në foto?

Ndalohet mbajtja e syzeve në foton e Kartonit Jeshil. Aplikanti i Kartonit të Gjelbër nuk mund të mbajë as kapele apo kapele.

Sidoqoftë, një shall fetar mund të vishet në foton e Kartonit të Gjelbër. Megjithatë, fytyra duhet të jetë e dukshme nga maja e ballit deri në fund të mjekrës.

Këto rregulla kanë të bëjnë me të gjitha procedurat për marrjen e Kartonit Jeshil, pavarësisht nëse: